Λαβράκι

Το λαβράκι (επιστημονική ονομασία: Dicentrarchus labrax) είναι ψάρι της οικογένειας των Μορονίδων, που απαντάται στην Μεσόγειο και στις ακτές του βορειοανατολικού Ατλαντικού. Στην πατρίδα μας θεωρείται σπουδαίο θήραμα και είναι πολύ νόστιμο στο φαγητό του.

Το λαβράκι έχει σύνηθες μήκος 40 με 65 εκατοστά και βάρος 5 με 7 κιλά, ενώ μπορεί να φτάσει σε μήκος το ένα μέτρο και βάρος τα 15 κιλά. Έχει καταγραφεί ότι μπορεί να ζήσει μέχρι 15 χρόνια


Hayabusa BEK 562. Σταθερή αξία, το αγκίστρι που δεν χαρίζεται!

του Δημοσθένη Βαρβέρη Τ.174

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 16561
  • 0 Σχόλια
Hayabusa BEK 562. Σταθερή αξία, το αγκίστρι που δεν χαρίζεται!

562. Το αγκίστρι που σχεδιάστηκε ώστε να τοποθετείται σε οποιοδήποτε ζωντανό, χωρίς να του επηρεάζει την πλεύση και να μην το τραυματίζει!

Η χημική κόψη του, μας επιτρέπει να το περνάμε με μεγάλη ευκολία ακόμα και σε σκληρά δολώματα, ενώ παραμένει λεπτό ώστε να εξαφανίζεται και να μην τραυματίζει το ζωντανό δόλωμα!

Ακόμα το ελάχιστο βάρος του δεν κουράζει, ούτε χαλάει την φυσική πλεύση του, ενώ από δύναμη, απλά δεν ανοίγει ούτε σπάει ακόμα και σε ακραίες δυνάμεις!

Τέλειο για μολύβι φύλακα, heavy casting και οποιαδήποτε άλλη τεχνική απαιτεί λεπτό και δυνατό αγκίστρι σε ζωντανό δόλωμα!

Κάθε ψάρι, μεγάλο ή μικρό, ψάρι ονείρων ή συνηθισμένο, πάντα έρχεται κοντά μας χάρη σε κάποιο αγκίστρι. Πολλά ψάρια όμως χάνονται αφού αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι του εξοπλισμού δεν επιλέχτηκε με την ανάλογη προσοχή, με αποτέλεσμα να μην καρφώσει σωστά, να ανοίξει ή να σπάσει.

Με στόχο να εξαλείψει αυτά τα προβλήματα, η Hayabusa, μια από τις μεγαλύτερες Ιαπωνικές εταιρείες σχεδιασμού και κατασκευής, έχει κατασκευάσει καινοτόμους οδηγούς που θα αλλάξουν ριζικά το ψάρεμά σας, μειώνοντας τις αποτυχίες κατακόρυφα!

Όλα τα αγκίστρια είναι κατασκευασμένα από την καλύτερη ποιότητα ανθρακωμένου ατσαλιού που υπάρχει ενώ τροχίζονται με πίεση οξέων και λειαίνονται με χημικά ώστε να επιτυγχάνεται η απόλυτη λεία επιφάνεια, που σε μικροσκόπιο δεν υπάρχει άλλη να την ανταγωνιστεί!

Ακόμα, η χημική επεξεργασία δεν αλλοιώνει την μοριακή δομή και τα χαρακτηριστικά του μετάλλου, αφού με το κοινό τρόχισμα και λέιζερ υπερθερμαίνεται και αλλοιώνεται.

Έτσι το αποτέλεσμα είναι αγκίστρια με την τελειότερη κόψη και την υψηλότερη σκληρότητα που γνωρίσατε. Πλέον στον κατάλογο θα βρείτε και την οικονομική σειρά που διατίθεται σε πιο φιλική τιμή, αλλά με τα ίδια χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν την Ιαπωνική εταιρεία!

  • ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΣΜΑΡΩ & ΣΙΑ ΟΕ - Είδη Αλιείας
  • Τηλέφωνο: 231 056 9455

 

ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top