Λαβράκι

Το λαβράκι (επιστημονική ονομασία: Dicentrarchus labrax) είναι ψάρι της οικογένειας των Μορονίδων, που απαντάται στην Μεσόγειο και στις ακτές του βορειοανατολικού Ατλαντικού. Στην πατρίδα μας θεωρείται σπουδαίο θήραμα και είναι πολύ νόστιμο στο φαγητό του.

Το λαβράκι έχει σύνηθες μήκος 40 με 65 εκατοστά και βάρος 5 με 7 κιλά, ενώ μπορεί να φτάσει σε μήκος το ένα μέτρο και βάρος τα 15 κιλά. Έχει καταγραφεί ότι μπορεί να ζήσει μέχρι 15 χρόνια


Ψαλίδι για το καθάρισμα ψαριών από την Rapala.

Του Μάρκου Βιδάλη

Ψαλίδι για το καθάρισμα ψαριών από την Rapala.

Ψαλίδι για το καθάρισμα ψαριών από την Rapala.

Πανίσχυρες λεπίδες που κόβουν κόκαλα και βράγχια, που συχνά πληγώνουν τα χέρια μας χωρίς την χρήση του.

Υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι και αντιολισθητικό πλαστικό, ολοκληρώνουν ένα ανθεκτικό και χρήσιμο εργαλείο.

H μια λάμα έχει επιφάνεια ξελεπιάσματος!


Για πληροφορίες και τιμές

  • ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΣΜΑΡΩ & ΣΙΑ ΟΕ Είδη Αλιείας
  • Τηλέφωνο: 231 056 9455
ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top