Casting

Είναι δύο τεχνικές ψαρέματος από την παραλία, τα βράχια ή ακόμα και από το λιμάνι, όπου χάρη στις μακρινές βολές που μας δίνουν τα καλάμια, μας δίνεται η δυνατότητα να πιάσουμε μεγάλα ψάρια κοντά στο βυθό. Το Surf Casting ειδικότερα είναι η πλέον αποδοτική τεχνική, με κόντρα δυνατό καιρό.


Σεμινάριο Casting από την ΕΝ ΠΛΩ ΚΑΛΑΪΤΖΗ στη Θεσσαλονίκη.

Του Νίκου Ρακιτζή Τ.272

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 1783
  • 0 Σχόλια
Σεμινάριο Casting από την ΕΝ ΠΛΩ ΚΑΛΑΪΤΖΗ στη Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022, στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο άνετο χώρο του καταστήματος ειδών αλιείας ΕΝ ΠΛΩ ΚΑΛΑΪΤΖΗ στη Λεωφόρο Στρατού 1, στη Σταυρούπολη, σεμινάριο γνωριμίας με την Αθλητική Αλιεία, τομέας Casting - Surf Casting με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών της Εθνικής μας Ομάδας και του Σωματείου Φ.Α.Ρ.
Κλείστε θέση τώρα.

Hayabusa BEK 562. Σταθερή αξία, το αγκίστρι που δεν χαρίζεται!

του Δημοσθένη Βαρβέρη Τ.174

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 2643
  • 0 Σχόλια
Hayabusa BEK 562. Σταθερή αξία, το αγκίστρι που δεν χαρίζεται!

Το αγκίστρι που σχεδιάστηκε ώστε να τοποθετείται σε οποιοδήποτε ζωντανό, χωρίς να του επηρεάζει την πλεύση και να μην το τραυματίζει!

Η χημική κόψη του, μας επιτρέπει να το περνάμε με μεγάλη ευκολία ακόμα και σε σκληρά δολώματα, ενώ παραμένει λεπτό ώστε να εξαφανίζεται και να μην τραυματίζει το ζωντανό δόλωμα!

Ακόμα το ελάχιστο βάρος του δεν κουράζει, ούτε χαλάει την φυσική πλεύση του, ενώ από δύναμη, απλά δεν ανοίγει ούτε σπάει ακόμα και σε ακραίες δυνάμεις!

Καλάμια τρίσπαστα FUKASHI της VEGA.

Του Αντώνη Δρόσου T.271

Καλάμια τρίσπαστα FUKASHI της VEGA.

Σειρά τρίσπαστων καλαμιών της VEGA για ψαρέματα surfcasting, με μήκος από 4.20 έως και 5 μέτρα, με Fuji δαχτυλίδια και με Casting Weight από 80 έως και 280 γραμμάρια. Δυνατά για μακρινές βολές και μεγάλα βάρη και ιδανικά για ψαρέματα με δύσκολες καιρικές συνθήκες, κυματισμό και χρήση μεγάλων δολωμάτων.

Τρίσπαστα καλάμια surfcasting SKANDAL της SUNSET.

Του Αντώνη Δρόσου T.271

Τρίσπαστα καλάμια surfcasting SKANDAL της SUNSET.

Για περισσότερα από 20 χρόνια η Γαλλική εταιρία SUNSET μας παρουσιάζει νέα προϊόντα, που απευθύνονται στους φίλους ψαράδες της θάλασσας, είτε ασχολούνται με τεχνικές από την ακτή είτε από το σκάφος. Μάλιστα φροντίζει ώστε η γκάμα της να περιλαμβάνει εξοπλισμό για όλων τα επίπεδα των ψαράδων και να καλύπτει από αυτόν που πρωτοξεκινά, μέχρι αυτόν που αγωνίζεται σε αγώνες παγκόσμιου επίπεδου.

Ψαρότοποι: ΡΟΔΟΣ- Καλοκαιρινές διακοπές και ΨΑΡΕΜΑ.

Του Αντώνη Πατενιώτη T.271

Ψαρότοποι: ΡΟΔΟΣ- Καλοκαιρινές διακοπές και ΨΑΡΕΜΑ.

Το «νησί του ήλιου» η Ρόδος, όπως φυσικά και όλα τα υπόλοιπα μικρά νησιά της Δωδεκανήσου, διαθέτουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προσδίδουν μια διαφορετική και ασυνήθιστη καλοκαιρινή αίγλη. Οι δεκάδες οργανωμένες παραλίες και οι άλλες τόσες απόμερες και ερημικές, δημιουργούν πόλο έλξης τόσο για ρομαντικούς παραθεριστές, όσο και για ασυμβίβαστους ψαράδες που αναζητούν κάθε τόσο νέες ψαρευτικές περιπέτειες. Άσχετα λοιπόν με το ψαρευτικό γούστο… και την περίπτωση του καθενός, το σίγουρο είναι ότι αυτός που αποφασίζει να πάει για καλοκαιρινές διακοπές στη Ρόδο, παίρνοντας μαζί τα ψαρικά του, θα ανταμειφθεί δεόντως ανακαλύπτοντας εξαιρετικούς και πρόσφορους ψαρότοπους.

Back To Top