Μάρκος Βιδάλης

Ο Μάρκος Βιδάλης είναι γεννημένος τον Μάιο του 1979 και κατάγεται από την Τήνο. Έχοντας μεγαλώσει με δυο παππούδες, έναν επαγγελματία ψαρά και ένα ερασιτέχνη, το ψάρεμα ήταν μονόδρομος για αυτόν από μικρή ηλικία. Ψαρεύει από μικρή ηλικία και αρθρογραφεί στο περιοδικό ΨΑΡΕΜΑ από το 1997. Έχει αγάπη κυρίως για τεχνικές που αφορούν τεχνητά δολώματα, τόσο από ακτή όσο και από βάρκα.

Έχει στο παρελθόν του συνεργαστεί με πολλές γνωστές εταιρείες κατασκευής τεχνητών δολωμάτων και ειδών αλιείας του εξωτερικού και κυρίως της Ιαπωνίας,  έχοντας συμβάλει σημαντικά στην δημιουργία εξοπλισμού ψαρέματος. Σήμερα είναι Product Manager στην εταιρεία Savage Gear όπου σχεδιάζει εξ ολοκλήρου πρωτοποριακά τεχνητά ψαράκια και λοιπό αλιευτικό εξοπλισμό.


Νέα χρώματα στους αγαπημένους σας πλάνους Slash της Pregio.

του Μάρκου Βιδάλη

Νέα χρώματα στους αγαπημένους σας πλάνους Slash της Pregio.

Νέα χρώματα στους αγαπημένους σας πλάνους Slash της Pregio.

Ο νέος λούτσος για κάθε καιρική συνθήκη, ο gold zebra glow που δουλεύει και σε έντονο ήλιο καλά, το σκουμπρί με φυσικό σχέδιο επίσης για ήλιο, ο νέος ασημένιος με φωσφοριζέ μάτι για συννεφιές και ο νέος μπλε κοιλιά, μπλε ράχη για κάθε περίπτωση και με έντονη μίμηση σαρδέλας!


Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές

ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΣΜΑΡΩ & ΣΙΑ ΟΕ Είδη Αλιείας

Τηλέφωνο: 231 056 9455

ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top