Μάρκος Βιδάλης

Ο Μάρκος Βιδάλης είναι γεννημένος τον Μάιο του 1979 και κατάγεται από την Τήνο. Έχοντας μεγαλώσει με δυο παππούδες, έναν επαγγελματία ψαρά και ένα ερασιτέχνη, το ψάρεμα ήταν μονόδρομος για αυτόν από μικρή ηλικία. Ψαρεύει από μικρή ηλικία και αρθρογραφεί στο περιοδικό ΨΑΡΕΜΑ από το 1997. Έχει αγάπη κυρίως για τεχνικές που αφορούν τεχνητά δολώματα, τόσο από ακτή όσο και από βάρκα.

Έχει στο παρελθόν του συνεργαστεί με πολλές γνωστές εταιρείες κατασκευής τεχνητών δολωμάτων και ειδών αλιείας του εξωτερικού και κυρίως της Ιαπωνίας,  έχοντας συμβάλει σημαντικά στην δημιουργία εξοπλισμού ψαρέματος. Σήμερα είναι Product Manager στην εταιρεία Savage Gear όπου σχεδιάζει εξ ολοκλήρου πρωτοποριακά τεχνητά ψαράκια και λοιπό αλιευτικό εξοπλισμό.


Σειρά καλαμιών spinning Strange από την Pregio.

Του Μάρκου Βιδάλη T.271

Σειρά καλαμιών spinning Strange από την Pregio.

Σειρά καλαμιών spinning Strange από την Pregio

H σειρά καλαμιών Strange σχεδιάστηκε για να ενθουσιάσει τον Έλληνα ψαρά, καθότι είναι σχεδιασμένα για τα ελληνικά δεδομένα. Καλάμια στιβαρά, ανθεκτικά και γρήγορα με πολύ όμορφη σχέση ταχύτητας - κύρτωσης, ιδανικά τόσο για τον νέο όσο και τον πιο προχωρημένο spinner.

Διαθέτουν εκπληκτική βολή, εξαιρετικό κάρφωμα και χάρη στην εξελιγμένη κατανομή βάρους, το ψάρεμα όλη μέρα γίνεται απόλαυση. Η νέα σειρά Strange είναι κατασκευασμένη από Ιαπωνικό Toray Carbon 40 τόνων πίεσης και για αυτό παραμένει ελαφρύ και πανίσχυρο.

Η νέα σειρά Strange είναι ιδανική για τα περισσότερα τεχνητά, όπως minnows, sinking pencils, top waters και σιλικόνες. Tο 2.70m  με lure weight 7-28gr είναι ότι καλύτερο για ψάρεμα λαβρακιού, αλλά και λούτσων με πιο λεπτά εργαλεία!


  • Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές
  • ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΣΜΑΡΩ & ΣΙΑ ΟΕ Είδη Αλιείας
  • Τηλέφωνο: 231 056 9455
ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top