Bolognese

Είναι μία τεχνική που βασίζεται σε πολύ λεπτά εργαλεία. Γίνεται από λιμάνια ή από βράχια σαν το απικό, με τη διαφορά ότι στο καλάμι μας υπάρχει και μηχανισμός, για να μπορέσουμε να χειριστούμε καλύτερα ένα μεγάλο ψάρι, που μπορεί να έχει πιαστεί.


 

Νέα σιλικόνη Aji Adder σε μέγεθος 2" και 3" από την Reins

Του Μάρκου Βιδάλη

Νέα σιλικόνη Aji Adder σε μέγεθος 2" και 3" από την Reins

Μια μικρή σιλικόνη σχεδιασμένη κυρίως για ψάρεμα κοκκαλιών (Ajing) που έχει ίσια ουρά που παιχνιδίζει και δακτυλίους στο σώμα για να προκαλεί δονήσεις. Δουλεύεται κυρίως με πολύ light εργαλεία και καλάμια ajing με βασικούς στόχους τα κοκκάλια και τα μελανούρια, που πραγματικά κάνει θραύση.

ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΣΜΑΡΩ & ΣΙΑ ΟΕ Είδη Αλιείας

Τηλέφωνο: 231 056 9455

ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top