Τεύχος Νο 272 / 2021

NATEX by the SEA.

Η γιορτή της θάλασσας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία!

25/26/27 Σεπτεμβρίου 2021 - Μαρίνα Ταε Κβον Ντο, Π. Φάληρο.

Μετά από πολύμηνη απουσία οι επισκέπτες της απόλυτης θαλασσινής εμπειρίας, είχαν την ευκαιρία να δώσουν το ραντεβού τους ξανά στην έκθεση NATEX by the Sea. H θαλασσινή αγορά ξεκινά δυναμικά και χιλιάδες φίλων της θάλασσας, επισκέφθηκαν τα περίπτερα των εκθετών, και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν Σκάφη, αλλά και Ψαρευτικό Εξολισμό στην θάλασσα. 

 ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: YAMAHA 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΑΡΒΕΡΗ - ΤΗΛ: 210 7223168, www.NatexMedia.gr / info@varveris.gr

 


H Lucky-Fishing συμμετείχε και φέτος στην έκθεση ΝΑΤΕΧ που έγινε 25-27 Σεπτεμβρίου 2021 στην Αθήνα.

Επιμέλεια: Νίκος Ρακιτζής T.272

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 1067
  • 0 Σχόλια
H Lucky-Fishing συμμετείχε και φέτος στην έκθεση ΝΑΤΕΧ που έγινε 25-27 Σεπτεμβρίου 2021 στην Αθήνα.

Στην ΝΑΤΕΧ που πραγματοποιήθηκε 25-27 Σεπτεμβρίου 2021 στην Μαρίνα του Ταε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο στην Αθήνα, συμμετείχε η εταιρία Lucky-Fishing που ιδρύθηκε το 1988, με το πρώτο καστάστημα της στη Πάτρα.

Σήμερα διευθύνει 3 καταστήματα, δύο στη Πάτρα και ένα στο Ρίο. Συνεχώς προσπαθεί να φέρει κοντά στους Έλληνες ψαράδες νέες φίρμες όπως Shimatsu, Daiki, Graphiteleader, Xzoga, Lemax και πολλές άλλες.

Τα καταστήματα διαθέτουν είδη αλιείας, κατάδυσης και ναυτιλιακά. Στα είδη αλιείας θα βρείτε πληθώρα προϊόντων για όλες τις τεχνικές ψαρέματος όπως το LRF, SPINNING, CASTING, JIGGING και SHORE JIGGING, TAI RUBBER, SLOW PITCH, ΜΟΛΥΒΙ ΦΥΛΑΚΑ, ΚΑΘΕΤΗ, ΣΥΡΤΗ και άλλα.

Στο περίπτερο της Lucky Fishing βρήκαμε προσφορές και εκπτώσεις σε προϊοντα Shimatsu, Daiki, Graphiteleader, Xzoga, Lemax και αλλά. Η εταιρία ανανεώνει συχνά τις προσφορές της, ώστε οι πελάτες της να βρίσκουν τα καλύτερα προϊόντα για κάθε τεχνική ψαρέματος.

Βρήκαμε στις καλύτερες τιμές προϊόντα για LRF, SPINNING, CASTING, JIGGING, SHORE JIGGING, TAI RUBBER, SLOW PITCH και άλλες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΚατηγορίαΕΚΘΕΣΗ ΝΑΤΕΧ
Print
Back To Top