Τεύχος Νο 272 / 2021

NATEX by the SEA.

Η γιορτή της θάλασσας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία!

25/26/27 Σεπτεμβρίου 2021 - Μαρίνα Ταε Κβον Ντο, Π. Φάληρο.

Μετά από πολύμηνη απουσία οι επισκέπτες της απόλυτης θαλασσινής εμπειρίας, είχαν την ευκαιρία να δώσουν το ραντεβού τους ξανά στην έκθεση NATEX by the Sea. H θαλασσινή αγορά ξεκινά δυναμικά και χιλιάδες φίλων της θάλασσας, επισκέφθηκαν τα περίπτερα των εκθετών, και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν Σκάφη, αλλά και Ψαρευτικό Εξολισμό στην θάλασσα. 

 ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: YAMAHA 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΑΡΒΕΡΗ - ΤΗΛ: 210 7223168, www.NatexMedia.gr / info@varveris.gr

 


Σειρά καλαμιών spinning Strange από την Pregio.

Του Μάρκου Βιδάλη T.271

Σειρά καλαμιών spinning Strange από την Pregio.

Σειρά καλαμιών spinning Strange από την Pregio

H σειρά καλαμιών Strange σχεδιάστηκε για να ενθουσιάσει τον Έλληνα ψαρά, καθότι είναι σχεδιασμένα για τα ελληνικά δεδομένα. Καλάμια στιβαρά, ανθεκτικά και γρήγορα με πολύ όμορφη σχέση ταχύτητας - κύρτωσης, ιδανικά τόσο για τον νέο όσο και τον πιο προχωρημένο spinner.

Διαθέτουν εκπληκτική βολή, εξαιρετικό κάρφωμα και χάρη στην εξελιγμένη κατανομή βάρους, το ψάρεμα όλη μέρα γίνεται απόλαυση. Η νέα σειρά Strange είναι κατασκευασμένη από Ιαπωνικό Toray Carbon 40 τόνων πίεσης και για αυτό παραμένει ελαφρύ και πανίσχυρο.

Η νέα σειρά Strange είναι ιδανική για τα περισσότερα τεχνητά, όπως minnows, sinking pencils, top waters και σιλικόνες. Tο 2.70m  με lure weight 7-28gr είναι ότι καλύτερο για ψάρεμα λαβρακιού, αλλά και λούτσων με πιο λεπτά εργαλεία!


  • Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές
  • ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΣΜΑΡΩ & ΣΙΑ ΟΕ Είδη Αλιείας
  • Τηλέφωνο: 231 056 9455
ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top