Διεύθυνση: 

ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου Γ' Είσοδος Ο.Τ. Α39, Θεσ/νίκη

Websitehttps://www.skalaitzi.com/

Emailinfo@skalaitzi.com

ΣΜΑΡΩ ΚΑΛΑΪΤΖΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Mία εταιρεία που ξεκινά την πορεία της το μακρινό 1950, στην Παραλία Θεσσαλονίκης με τον παππού Χρήστο και τον γραφικό του πάγκο με τα δολώματα και τις πετονιές, ο οποίος αργότερα παρέδωσε τα ηνία στους γονείς μας Γιώργο και Σμαρώ.

Αξιοσημείωτη είναι η εμπιστοσύνη και η αποκλειστικότητα από μια ευρεία γκάμα κορυφαίων εταιρειών (BALZER, HAYBUSA, RAPALA, WILLIAMSON, LUHR JENSEN, TORTUE, BLUE FOX, OMOTO, BALSAX, STRIKE PRO, RAGLOU, TOP SECRET, MERCAN, TERIKO, DYNAMITE) και ιδιαίτερα από την εταιρεία PREGIO που εδώ και επτά χρόνια κατέχει κορυφαία θέση με τα προϊόντα της στην αγορά.

Δικό μας μέλημα είναι η συνεχής παρουσία στο πλευρό των καταστημάτων και των πελατών τους και είμαστε σίγουροι πως θα καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες.

Με τιμή
Χρήστος & Αναστασία Καλαϊτζή


Σειρά καλαμιών spinning Strange από την Pregio.

Του Μάρκου Βιδάλη T.271

Σειρά καλαμιών spinning Strange από την Pregio.

Σειρά καλαμιών spinning Strange από την Pregio

H σειρά καλαμιών Strange σχεδιάστηκε για να ενθουσιάσει τον Έλληνα ψαρά, καθότι είναι σχεδιασμένα για τα ελληνικά δεδομένα. Καλάμια στιβαρά, ανθεκτικά και γρήγορα με πολύ όμορφη σχέση ταχύτητας - κύρτωσης, ιδανικά τόσο για τον νέο όσο και τον πιο προχωρημένο spinner.

Διαθέτουν εκπληκτική βολή, εξαιρετικό κάρφωμα και χάρη στην εξελιγμένη κατανομή βάρους, το ψάρεμα όλη μέρα γίνεται απόλαυση. Η νέα σειρά Strange είναι κατασκευασμένη από Ιαπωνικό Toray Carbon 40 τόνων πίεσης και για αυτό παραμένει ελαφρύ και πανίσχυρο.

Η νέα σειρά Strange είναι ιδανική για τα περισσότερα τεχνητά, όπως minnows, sinking pencils, top waters και σιλικόνες. Tο 2.70m  με lure weight 7-28gr είναι ότι καλύτερο για ψάρεμα λαβρακιού, αλλά και λούτσων με πιο λεπτά εργαλεία!


  • Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές
  • ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΣΜΑΡΩ & ΣΙΑ ΟΕ Είδη Αλιείας
  • Τηλέφωνο: 231 056 9455
ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top