Τεύχος Νο 270_D1 - Μάρτιος - Απρίλιος 2021

Νάμαστε πάλι μαζί...

Σταματήσαμε στο προηγούμενο lockdown και στο επόμενο τα έχουμε αλλάξει όλα. Μετά από 23 χρόνια συνεχούς παρουσίας το ΨΑΡΕΜΑ , το περιοδικό που αγαπήσατε και μέσα από τις σελίδες του γεννήθηκαν νέες γενιές ψαράδων, σταμάτησε την έντυπη έκδοσή του.

Όλο αυτό αυτό το διάστημα δουλεύαμε, φτιάχναμε και ξαναφτιάχναμε τις ηλεκτρονικές του πια σελίδες, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατό πιό απλές και ξεκάθαρες στο διάβασμα.

Συνειδητοποιήσαμε ότι το τεράστιο υλικό που υπάρχει από 1995, θα "ανεβαίνει" καθημερινά και η νέα μορφή του θα είναι μια εγκυκλοπαίδεια για το ψάρεμα από την ακτή. Θα βρείτε τα άρθρα, ανά συντάκτη, τεχνική, είδος ψαριού, εποχή, νέα προϊόντα, videos κλπ. Τα νέα τεύχη θα δημοσιεύονται σε πρώτη φάση δίμηνα (όχι τρίμηνα που ήταν τώρα) στην στήλη ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ και ευελπιστούμε σύντομα θα γίνουμε πάλι μηνιαίοι.

Όλη αυτή η πλατφόρμα, μαζί με τα περιοδικά ΨΑΡΕΜΑ με ΣΚΑΦΟΣ, ΒΥΘΟΣ, ΣΚΑΦΟΣ, ΑΡΤΕΜΙΣ θα είναι δωρεάν για εσάς.

Μαζί και στην νέα εποχή του περιοδικού!
Μάρκος Βιδάλης


Το ΨΑΡΕΜΑ δημοσιεύεται διαδικτυακά. Ημερομηνίες: 15 ΙΑΝ. 15 ΜΑΡ. 15 ΜΑΙ. 15 ΙΟΥΛ. 15 ΣΕΠ. 15 ΝΟΕ.


ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. Όλοι την Κυριακή 30 Μαίου 2021 στην πλατεία Συντάγματος.

του Δημοσθένη Βαρβέρη

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 716
  • 0 Σχόλια
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. Όλοι την Κυριακή 30 Μαίου 2021 στην πλατεία Συντάγματος.

Θα είμαστε εκεί!

Ζούμε σε μια εποχή που όλα αλλάζουν και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς. Αν απουσιάσουμε από τους αγώνες διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας, θα βρεθούμε προ εκλήξεων και τότε θα είναι αργά.

H συγκέντρωση διαμαρτυρίας κρίθηκε αναγκαία, ώστε να μάθουν όσοι περισσότεροι μπορούμε για τα αιτήματά μας δίπλα στο Κοινοβούλιο. Οι συγκέντρωσή μας είναι ειρηνική, θα ληφθούν όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις και παρακαλούμε τους φίλους που θα έρθουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τους υπόλοιπους περαστικούς, καθώς και με τον περιβάλλοντα χώρο.

Όλοι λοιπόν την Κυριακή 30 Μαίου 2021 στην πλατεία Συντάγματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΛΙΕΙΑ.

ΚατηγορίαΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Print
Back To Top