H Lucky-Fishing συμμετείχε και φέτος στην έκθεση ΝΑΤΕΧ που έγινε 25-27 Σεπτεμβρίου 2021 στην Αθήνα.

Επιμέλεια: Νίκος Ρακιτζής T.272

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 12937
  • 0 Σχόλια
H Lucky-Fishing συμμετείχε και φέτος στην έκθεση ΝΑΤΕΧ που έγινε 25-27 Σεπτεμβρίου 2021 στην Αθήνα.

Στην ΝΑΤΕΧ που πραγματοποιήθηκε 25-27 Σεπτεμβρίου 2021 στην Μαρίνα του Ταε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο στην Αθήνα, συμμετείχε η εταιρία Lucky-Fishing που ιδρύθηκε το 1988, με το πρώτο καστάστημα της στη Πάτρα.

Σήμερα διευθύνει 3 καταστήματα, δύο στη Πάτρα και ένα στο Ρίο. Συνεχώς προσπαθεί να φέρει κοντά στους Έλληνες ψαράδες νέες φίρμες όπως Shimatsu, Daiki, Graphiteleader, Xzoga, Lemax και πολλές άλλες.

Τα καταστήματα διαθέτουν είδη αλιείας, κατάδυσης και ναυτιλιακά. Στα είδη αλιείας θα βρείτε πληθώρα προϊόντων για όλες τις τεχνικές ψαρέματος όπως το LRF, SPINNING, CASTING, JIGGING και SHORE JIGGING, TAI RUBBER, SLOW PITCH, ΜΟΛΥΒΙ ΦΥΛΑΚΑ, ΚΑΘΕΤΗ, ΣΥΡΤΗ και άλλα.

Στο περίπτερο της Lucky Fishing βρήκαμε προσφορές και εκπτώσεις σε προϊοντα Shimatsu, Daiki, Graphiteleader, Xzoga, Lemax και αλλά. Η εταιρία ανανεώνει συχνά τις προσφορές της, ώστε οι πελάτες της να βρίσκουν τα καλύτερα προϊόντα για κάθε τεχνική ψαρέματος.

Βρήκαμε στις καλύτερες τιμές προϊόντα για LRF, SPINNING, CASTING, JIGGING, SHORE JIGGING, TAI RUBBER, SLOW PITCH και άλλες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΚατηγορίαΕΚΘΕΣΗ ΝΑΤΕΧ
Print
Back To Top