EFTTEX 2022. Καταστράφηκε από πυρκαγιά η αίθουσα, της ευρωπαϊκής έκθεσης για το ψάρεμα.

Επιμέλεια: Νίκος Ρακιτζής

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 4465
  • 0 Σχόλια
EFTTEX 2022. Καταστράφηκε από πυρκαγιά η αίθουσα, της ευρωπαϊκής έκθεσης για το ψάρεμα.

Ο χώρος για την EFTTEX του επόμενου έτους καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά τον περασμένο μήνα. Η φωτιά κατέστρεψε 10.000 τ.μ. του Hall One στο PVA Expo της Πράγας.

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι, χάρη στα συστήματα ασφαλείας που εγκαταστάθηκαν στο χώρο και την ταχεία επέμβαση των πυροσβεστών, δεν τραυματίστηκε κανείς και οι ζημιές ελαχιστοποιήθηκαν, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι το κόστος επισκευών θα μπορούσε να ανέλθει σε 5,9 εκατομμύρια ευρώ. Η φωτιά ξέσπασε σε μια τοποθεσία, όπου πραγματοποιούνταν μια υπαίθρια έκθεση.

Η πυρκαγιά συνέβη καθώς η Τσεχική Δημοκρατία ανακοίνωσε τη χαλάρωση των περιορισμών, η οποία επιτρέπει τώρα την επανεκκίνηση «μαζικών» εκδηλώσεων και εμπορικών εκθέσεων. Οι διοργανωτές εκθέσεων μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν έως και το 75% της χωρητικότητας του χώρου, αλλά πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν αυστηρά πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας.

Η φετινή EFTTEX, το οποίο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σε εκείνο το σημείο, ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του COVID, με την εκδήλωση του 2022 να έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί εκεί τον Ιούνιο.

ΚατηγορίαΕΙΔΗΣΕΙΣ
Print
Back To Top